انتصاب آقای عباس زمانی به سمت سرپرست بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی طبس
آقای عباس زمانی طی حکم قائم مقام وزیر و ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به عنوان سرپرست بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی طبس منصوب گردید.
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، عباس زمانی به عنوان سرپرست بیمارستان شهید مصطفی خمینی طبس منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه درمتن حکم دکتر دهقانی رئیس دانشگاه خطاب به آقای زمانی آمده است:

بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی و پیشنهاد معاونت محترم درمان دانشگاه بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست بیمارستان شهید مصطفی خمینی طبس» منصوب می گردید تا برابر مقررات زیر نظر اینجانب و با هماهنگی معاون محترم درمان دانشگاه و رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس انجام وظیفه نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان و ارتقاء کیفی و کمی سطح خدمات درمانی موفق و مؤید باشید.

دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی
منبع:
بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی طبس
تعداد بازدید:
تاریخ:
1398/12/24
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت