اطلاعیه آزمون استخدامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ پیرو اطلاعیه  99/12/24 و با عنایت به ابهامات موجود در شیوه نامه نحوه اعطای امتیازات نیروهای درگیر مستقیم با بیماری کرونا و استعلام صورت گرفته شده از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی،  به اطلاع داوطلبین گرامی  معرفی شده در این مرحله می رساند تا زمان رفع ابهامات مذکور،امکان دریافت مدارک و مستندات آزمون امکان پذیر نمی باشد.

داوطلبان محترم ، همچنان می توانند در خصوص ابهامات احتمالی در نحوه اعلام نتایج از طریق سایت سنجش مراتب را پیگیری نمایند و از مراجعه حضوری و تماس تلفنی به دانشگاه خودداری نمایند. همچنین هر روزه سایت دانشگاه را جهت اطلاعیه هایی که در خصوص فرآیند آزمون منتشر می گردد کنترل نمایند.
منبع:
بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی طبس
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/12/26
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت